Challenge.on 2014

Challenge.on 2014

Téged is felvillanyoz a kihívás? Jelentkezz!

 

2014-ben ismét Challenge.on! A villamosmérnöki esettanulmány verseny az idei évben már negyedszer indul útjára és várja a kihívást vállaló hallgatók csapatait.

 
A játékosok a verseny során betekintést nyerhetnek az E.ON mérnökeinek világába. Az izgalmas esettanulmányokat az E.ON szakértői állították össze mindennapi munkájuk során tapasztalt valós problémahelyzetek alapján.

Felvillanyozódtál? Akkor hajtás után elmondjuk, miért érdemes részt venned:

  • Hasznosítható tapasztalatot szerezhetsz és bővítheted ismereteidet;
  • Alkalmazhatod szakmai tudásodat és a csapatmunkával fejlesztheted együttműködési készségedet;
  • A sikeres szerepléssel akár a karrieredet is megalapozhatod az E.ON-nál
  • Értékes nyereményeket nyerhetsz

3 fős csapatok jelentkezéseit várjuk, akik bebizonyíthatják, hogy megállják a helyüket a mérnöki területen is. A verseny selejtezője online módon zajlik. Az esettanulmány feladatok 3 fordulóján minden csapat részt vesz. A 4 legjobb teljesítményt nyújtó csapat tagjai élő döntő keretében mérkőznek meg az értékes díjakért.

Díjak:

  1. helyezett csapat: Szakmai gyakorlat itthon és tanulmányút Malmöbe az E.ON csoport svéd leányvállalatához.

6 hetes rotációs szakmai gyakorlat az E.ON Hungária csoportnál, és 3 napos szakmai tanulmányút Malmöbe, az E.ON csoport svédországi leányvállalatához. Itt megismerkedhettek egy igazi Smart Cityvel, és megnézhetitek a svéd E.ON innovációs  központot. Láthatjátok, hogyan működik a hálózati terület egy másik országban, és hol járnak a svédek az energiatakarékos megoldásokban!

  1. helyezett csapat: Ebook olvasó minden csapattagnak
  2. helyezett csapat: Extreme Digital ajándékutalvány
  3. helyezett csapat: Értékes E.ON ajándékcsomag

 

A sikeres részvételnek köszönhetően hírnevet szerezhetsz és egy lépéssel közelebb kerülhetsz az E.ON-os karrierhez, hisz a vezetők is figyelemmel kísérik a versenyt.

 

Regisztráció határideje 2014. március 31.
Regisztrációs kódot kérj nagyon egyszerűen, vagy ha még nincs meg a csapatod csapattársat keress a formunkon (1 perc): http://bit.ly/ecosim-regisztracios-kod-keres