Ericsson Programozó Bajnokság 2013YOUR C++HANCE TO CHANGE TO WORLD

Érdekel a C++ programozás?

Szeretsz versenyezni? És utazni?

Szoftverfejlesztői vagy programozói munkát szeretnél, olyat, ahol Te is formálhatod a jövő technológiáját?

 

Ha igen, ezt a versenyt neked találták ki!

 

 

 

 

Az Ericsson C++ Programozó Bajnokság 2013 országos szakmai verseny hallgatóknak és frissdiplomásoknak.

Csak nyerhetsz, ha részt veszel, hiszen:

  • szakmai kihívásban lesz részed és együttműködhetsz a világ vezető telekommunikációs vállalatával
  • ha a legjobbak között végzel, olyan nyereményekre tehetsz szert, mint egy hétvége Stockholmban, valamint látogatás az Ericsson Experience Centerben, az első két helyezett csapat minden tagja pedig egy-egy tablettel, a harmadik helyezettek egy-egy SSD 120 GB meghajtóval lehetnek gazdagabbak
  • döntőbe kerüléseddel nagy lépést teszel a szakmai karriered irányába, hiszen ezzel teljesíted az Ericsson K+F központ szakmai felvételi tesztjét is!

Mi lesz a feladat?

A verseny három fordulós. Az első két forduló online zajlik, C++ programozási feladatok megoldását (a kódot) kell beküldeni, melyeket az Ericsson szakemberei, a feladat kiírói értékelnek.

A 2. selejtező forduló legjobb 10 csapata jut tovább az országos döntőbe, amely egy élő programozás az Ericsson központjában.

Részvételi feltételek:

A versenyre egyetemi/főiskolai hallgatók és frissdiplomások jelentkezését várjuk három fős csapatokban. Frissdiplomásnak számít, aki 2012-ben vagy 2013-ban diplomázott.

 

Regisztrációs határidő: 2013. október 28.

További információk: www.ericssonbajnoksag.hu

 

Ha nincsen csapatod, akkor keress csapattársakat, ha pedig van csapatod, kérj regisztrációs kódot egyszerűen: http://bit.ly/ecosim-regisztracios-kod-keres