Archive for May, 2014

PhD ösztöndíj lehetőség Ausztriában

Az Osztrák Tudományos Alap (FWF) LogiCS nevű PhD programja felvételt hirdet 30 MSc fokozattal rendelkező hallgató számára. (10 státusz kifejezetten lányoknak van fenntartva!)
Számítástudományból (pl. PTI) vagy matematikából kell MSc-vel rendelkezned.

A képzés nyelve ANGOL.

Ha a LOGIKA szóra megdobban a szíved, akkor ez egy baromi jó lehetőség arra, hogy kutatóvá válj ezen a területen; akár az akadémiai szektorban maradsz a későbbiekben, akár valamelyik cég kutató részlegéhez nyergelsz majd át.

A program 3 fő területe: “Databases and Artificial Intelligence”, “Verification” és “Computational Logic”.

A képzés helye – kutatási területtől függően – a Bécsi Műszaki Egyetem, a Grazi Műszaki Egyetem vagy a linzi Johannes Kepler Egyetem (mind neves egyetemek, nagy nevű leendő témavezetőkkel).

A képzés időtartama 3-4 év.

A PhD hallgatók kutatói státuszba kerülnek, tandíjat nem kell fizetniük, évi 20.000 euró fizetést kapnak (amiből meglehetősen jól meg lehet élni).

A program nemzetközi, sok nemzet okos fiataljával cserélhettek majd eszmét, kutathattok majd együtt, és EU-s polgárokként ráadásul egérutat is kaptok a felvételben (se vízum, se egyéb engedélyek). Ráadásul mindez itt a szomszédban!

Legközelebbi határidő: JÚNIUS 15. (Évente azonban több határidő is van, pl. SZEPTEMBER 1.)

 

Bővebben a csatolt pdf-ben, vagy web: http://logic-cs.at/phd/


MOL ösztöndíj az ELTE IK hallgatóinak

MOL ösztöndíj ELTE IK 20142014. szeptemberétől ösztöndíj pályázatot hirdet a MOL, az ELTE IK-n MSc képzést kezdő hallgatók számára.

 

Nyitott ösztöndíjas lehetőségek:

Vállalatirányítási rendszerek (SAP és Navision), információs rendszerek, EAI alkalmazások (ERP és szakértői rendszereket összekapcsoló Middleware), egyéb szoftverek üzemeltetését ellátó szervezetnél ­

  • SAP technikai üzemeltető informatikus
  • ­ERP üzleti modul üzemeltető informatikus

munkakörökben.

 

A támogatás tanulmányi eredményekhez kötött, és természetesen szakdolgozat írási és szakmai gyakorlati lehetőségeket is magában foglal.

 

Jelentkezési határidő: 2014. június 15.

Jelentkezés a FunctionalJobs.MOL@MOL.hu címre, a felhívásban szereplő mellékletekkel (Önéletrajz, motivációs levél, valamint indexmásolat a BSc képzésről vagy Europass oklevélmásolat)


Támogatónk

  • Köszönjük a MOL támogatását!

Ajánlj és kövess minket!

JobShop

Informatikus versenyek

  • ONIK Egyesület
    Jarrah téma Templates Next | WordPress