Invitel

Invitel InnoApps 2014

Invitel InnoApps 2014 plakátAz Invitel idén is meghirdette az InnoApps fejlesztői versenyét. Két kategóriában is 200.000 Ft-ot lehet nyerni!
A felhívásuk:

 

Újra keressük a fiatal tehetségeket!

Az Invitel Zrt. pályázatot hirdet fiatal fejlesztők számára. Szeretnénk teret és lehetőséget adni, hogy megmutassátok tehetségeteket, és természetesen a legjobbakat díjazzuk is.

Azokat a fiatalokat keressük, akik saját számítógépes alkalmazást (applikációt) fejlesztettek bármilyen témában.

Nevezhetsz többek között – de nem kizárólag – Android, iPhone alkalmazásokkal, játékokkal; PC, Apple Macintosh szoftverrel, applikációval vagy webes fejlesztéssel, Facebook alkalmazásokkal.

Gyere és pályázz, hogy megnyerd a fődíjat! A fődíj mindkét kategóriában 200 000 forint és egy Tablet PC.*

Indulhatsz minden olyan innovatív fejlesztéssel, amely üzlethez, munkához, tanuláshoz, vagy akár szórakozáshoz köthető. A lényeg: kizárólag megvalósított, működő alkalmazásokkal, szoftverekkel, webes fejlesztésekkel jelentkezhetsz, pusztán tervekkel nem!

Két kategóriában pályázhatsz:

 • I. Szórakozz! – minden olyan alkalmazás, amely szórakozással függ össze, a megvalósítás formájától, annak hasznosságától függetlenül
 • II. Ne szórakozz! – minden olyan alkalmazás, ami tanulással, munkával, tájékozódással, információs összeköttetéssel, bármilyen hasznosnak ítélt céllal kapcsolatos, megvalósítási formájától függetlenül.

Nevezési határidő: 2014. március 31.

 

Regisztráció: http://www.invitel.hu/innomax/innoapps_jelentkezes


Invitel InnoApps 2013

Invitel InnoApps 2013 programozási verseny

Invitel InnoApps 2013

Ezt Nevezem.

Nyerj saját fejlesztéseddel az Invitelnél!
Újra Invitel InnoApps Díj

Kedves Hallgatók!

Az Invitel idén is meghirdette az InnoApps pályázatát, amelyen fiatal fejlesztőket keresnek,
hogy teret kapjanak tehetségük megmutatásához, és forrást további ötleteik megvalósításához.

A pályázatra saját készítésű, működő webes, mobil, facebook, PC vagy Mac alkalmazással
lehet nevezni. Két kategória közül választhattok: az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb”
témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!” kategóriában, a „könnyedebb” hangvételű
fejlesztésekkel pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet pályázni.

A díj mindkét kategóriában: 200.000 forint értékű vásárlási utalvány és egy Huawei S7
Slim 3G Tablet Pc.

Jelentkezési határidő: 2013. február 25.

Jelentkezés és további részletek: www.invitel.hu/innoapps .

Érdekel hogy tavaly kik nyertek? Kattins ide: www.invitel.hu/innomax/archivum_2011

Az InnoApps versenyben a felsőoktatási összekötő az ONIK Egyesület.


Invitel InnoApps közönségszavazás

Az Invitel InnoApps pályázatának Szórakozz! kategóriájában a Facebook rajongók dönthetnek a nyertesről. Március 27-én 12:00 óráig mindenki naponta egyszer szavazhat a legszórakoztatóbb alkalmazásokra. Sőt, érdemes is szavazni, hiszen a szavazók között egy Huawei S7 Slim 3G Tablet PC-t sorsolnak ki!

Lehet, hogy máris megszületett a nyár legsikeresebb alkalmazása? Fedezd fel te is az indulókat!

(continue reading…)


Invitel InnoApps Díj: nevezési határidő 1 héttel meghosszabbítva

 • Invitel InnoApps 2012

  Invitel InnoApps 2012

  Többen is jelezték az elmúlt napokban az Invitel felé, hogy az InnoApps pályázat beadási határideje túlságosan közel van a vizsgaidőszakhoz. A vállalat úgy döntött, ad még egy hetet a pályázásra, így a verseny végső nevezési határideje: 2012. február 28.

 • Az Invitel applikáció fejlesztő versenyére így még egy hétig nevezhetnek a felsőoktatásban és a középiskolákban tanuló diákok bármilyen saját fejlesztésű webes, illetve okostelefonra, vagy Facebook-ra írt alkalmazással, PC, Mac programmal, játékkal, de akár weboldallal is.

 

Budapest, 2012. február 20. – Az InnoApps pályázat a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló „applikátor fejlesztők” versenye. Két kategóriában nevezhetnek a fiatalok: az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb” témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!” kategóriában, a „könnyedebb” hangvételű fejlesztésekkel pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet pályázni. A vizsgaidőszakra való tekintettel az InnoApps Díj nevezési határidejét 1 héttel meghosszabbította a vállalat, így nemcsak a felsőoktatásban résztvevő diákoknak, hanem a középiskolásoknak is maradt még egy hetük pályázatuk leadásához.

Az InnoApps Díj mindkét kategóriájának fődíja: 200.000 forint és egy Huawei S7 Slim 3G Tablet PC. A jelentkezéseket www.invitel.hu/innoapps weboldalon lehet benyújtani. A változás a cégek számára kiírt InnoMax Díj nevezési határidejét nem érinti, az InnoMax-ra továbbra is február 21-éig lehet pályázni.

 

Az Invitelről

Az Invitel Magyarország egyik vezető tele- és infokommunikációs szolgáltatója. A vállalati piacon 14 ezer elégedett üzleti ügyfelet, a lakossági- és kisüzleti szegmensben pedig 750 ezer előfizetőt lát el széleskörű, egyedi média-, tele- és infokommunikációs szolgáltatásokkal, beleértve a digitális televízió-, internet- és hangszolgáltatásokat. Nagykereskedelmi partnereinek száma meghaladja a 250-et. Telepontjaiban országszerte 27 helyszínen áll személyesen a lakossági ügyfelek rendelkezésére, az üzleti partnerek munkáját pedig felkészült ügyfélmenedzserek segítik folyamatos kapcsolattartással. A kifogástalan minőségű szolgáltatás és a maximális ügyfélelégedettség biztosítása érdekében az Invitel jelenleg közel 1100 munkatársat foglalkoztat, központi irodája Budaörsön található.

További információ: www.invitel.hu


Interjú a 2010-es Invitel InnoApps győzteseivel

Invitel InnoApps 2012

Invitel InnoApps 2012

2010-ben hirdette meg először az Invitel az InnoApps programozói pályázatot, amelyre két kategóriában vártak programokat: Szórakozz! és Ne Szórakozz!
A sikerre való tekintettel idén ismét meghirdették – amelyre a pályázatok beadási határideje február 21. -, amelyre elősegítve a pályázást, megkérdeztük a tavalyi győzteseket, hogyan kezdték mielőtt megnyerték, és mi változott az elmúlt majdnem egy év alatt az életükben.

 

 

 

 

 

(continue reading…)


Invitel InnoApps

Invitel InnoApps 2011

Invitel InnoApps 2011

Az Invitel idén is meghirdette az InnoApps pályázatát, amelyen fiatal fejlesztőket keresnek, hogy teret kapjanak tehetségük megmutatásához, és forrást további ötleteik megvalósításához.

A pályázatra saját készítésű, működő webes, mobil, facebook, PC vagy Mac alkalmazással lehet nevezni. Két kategória közül választhattok: az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb” témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!” kategóriában, a „könnyedebb” hangvételű fejlesztésekkel pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet pályázni.

 

díj mindkét kategóriában: 200.000 forint és egy Huawei S7 Slim 3G Tablet Pc.
Jelentkezési határidő: 2012. február 21.

Jelentkezés és további részletek a www.invitel.hu/innoapps weboldalon.Támogatónk

 • Köszönjük a MOL támogatását!

Ajánlj és kövess minket!

JobShop

Informatikus versenyek

 • ONIK Egyesület
  Jarrah téma Templates Next | WordPress